Мъж, приличащ на Дугин се вижда на мястото. Убивайте, убивайте, убивайте.

...
Мъж, приличащ на Дугин се вижда на мястото. Убивайте, убивайте, убивайте.
Коментари Харесай

Кадри от взрива с колата на дъщерята на Дугин

Мъж, наподобяващ на Дугин се вижда на мястото.  " Убивайте, убивайте, убивайте. Няма различен метод ", споделяше основния идеолог на " евразийството " и " многополюсния свят " Александър Дугин за Украйна.

" Да, доста тежко събитие, познавах Дария персонално. Даша пристигна на едно огромно дискусионно събитие, тъй като " Традиции " е фестивал, само че не в класическата си форма, а е полемика за настоящите трендове в културната, музикалната, филмовата, литературната сфера. Аз самият бях там ", сподели Краснов. " Близо до село Болшие Вяземи е избухнала експлозия, колата се е запалила незабавно, напълно е била обхваната от пламъци, тя е изгубила надзор, тъй като е карала с висока скорост и е изхвърчала на отсрещната страна на пътя ", описа той, съобщи Българска телеграфна агенция.

" Това е колата на татко ѝ, Даша кара друга кола, само че през днешния ден тя караше неговата кола, а Александър Гелиевич пътуваше по различен метод. Той се върна и беше на мястото на нещастието. Доколкото разбрах, цел е бил директно Александър Гелиевич, а може би и двамата ", добави още Краснов.

" Убивайте, убивайте, убивайте. Няма различен метод ", споделяше Александър Дугин за Украйна. Той самият е родом от Полтава и твърди, че ще се срами от украинската кръв във вените си, " до момента в който не бъдат премахати с въоръжено въстатие гнидите в Киев или не бъзе изравнена със земята ялата страна ", напомня Дневник

Той е 60-годишен руски и съветски мъдрец, политолог, социолог, преводач. Наричан е  " мозъкът на Путин "  и е създател на плана за евразийска страна, който на процедура съставлява имперско възобновяване на Съюз на съветските социалистически републики, в случай че би трябвало - с военна мощ. Ръководител е на Центъра за консервативни проучвания и създател на Международното евроазийско придвижване в Русия. Дугин е идеолог на неоевразийството - течение в съветския консерватизъм, което приканва към основаване на свят с повече полюси, сливане на " евразийското пространство " (Русия, Европа и Близкият Изток) в контраст на англосаксонските страни (САЩ и Канада, Англия и Ирландия, Австралия и Нова Зеландия).

Дугина бе глобена предишния месец от Англия. Баща ѝ, един от възродилите концепцията за " Руския свят ", е обект на наказания на Съединени американски щати, Европейски Съюз и Канада след анексирането на Крим през 2014 година

От години той e водеш идеолог на актуалния съветски империализъм и изяснява по какъв начин с военна мощ ще бъдат върнати под властта на Москва някогашните руски републики, а за войната в Украйна - че всичко на изток от линията Одеса-Харков ще стане още веднъж част от Русия.

Възпитаничка на Философския факултет на Московския държавен университет през 2015 година, Дугина работеше като " интернационален наблюдаващ " на така наречен Международно евразийско придвижване, учредено от Александър Дугин. Активно поддържаше нахлуването в Украйна. Под семейството Платонова постоянно участваше като " специалист " в съветската агитация по държавните малките екрани.

През юли посети цех " Азовстал " в окупирания украински град Мариупол, откъдето предаваше, че било цялостно с русофобска литература и " като поседиш с нея един чесец, ставаш русофоб ". " Там има гнила атмосфера, вмирисан въздух, Обяснението е, че в това подземие има дух, сила. Бункерите тук са превърнати в идеологически хъб ".

Alexander Dugin at the site near Moscow where his daughter Darya was killed tonight in a car bombing.
— Visegrád 24 (@visegrad24)
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР